Pehea e hōʻuluʻulu ai, hoʻāʻo a calibrate i ka granite precision no nā huahana ʻenehana hoʻonohonoho hoʻonohonoho Optical waveguide

ʻO ka hōʻuluʻulu ʻana, ka hoʻāʻo ʻana, a me ka calibrating precision granite no nā huahana hoʻonohonoho hoʻonohonoho ʻana i ka nalu optical e pono ai ka pololei, hoʻomanawanui, a me ka nānā ʻana i nā kikoʻī.Eia nā ʻanuʻu e hiki ai iā ʻoe ke hahai no ka hōʻuluʻulu ʻana, hoʻāʻo, a calibrate i kāu pā pōhaku pōhaku.

1. E hōʻuluʻulu i ka pā ili

ʻO ka mea mua, e hōʻoia i loaʻa iā ʻoe nā mea pono a pau o kāu papa honua.Hoʻokomo pinepine ʻia nā ʻāpana i ka pā pōhaku granite, nā wāwae pae, kahi pae ʻuhane, a me nā lako kau.

E hoʻomaka me ka hoʻopili ʻana i nā wāwae pae i lalo o ka pā pōhaku pōhaku.E hōʻoia i ka paʻa pono ʻana akā ʻaʻole i hoʻopaʻa ʻia.A laila, e hoʻopili i ka lako hoʻopili i ka pā ili.Ke hoʻopili ʻia ka lako hoʻopili, e hoʻohana i ka pae ʻuhane e hōʻoia i ka palahalaha o ka pā.E hoʻopololei i nā wāwae hoʻopalikelike a hiki i ka pae ʻana o ka papa honua.

2. E hoʻomaʻemaʻe a hoʻomākaukau i ka papa honua

Ma mua o ka hoʻāʻo ʻana a me ka calibrating, pono e hoʻomaʻemaʻe i ka papa honua.Hiki i nā lepo a i ʻole nā ​​ʻōpala i waiho ʻia ma ka ʻili ke hoʻopilikia i ka pololei o nā ana.E hoʻohana i kahi lole maʻemaʻe a palupalu e holoi i ka ʻili a hoʻopau i nā lepo a i ʻole nā ​​​​palapala i koe.

3. E ho'āʻo i ka papa honua

No ka ho'āʻoʻana i ka papa honua, e hoʻohana i ke ana kelepona.E kau i ke ana kelepona ma ka ʻili me ka hoʻohana ʻana i ke kumu magnetic a kau ma nā wahi like ʻole ma luna o ka ʻili e loaʻa ai kahi heluhelu ākea.Inā ʻike ʻoe i nā anomalies a i ʻole like ʻole, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā shims e hoʻoponopono i ka papa honua.

4. Hoʻopili i ka pā ili

I ka manawa āu i hōʻuluʻulu ai a hoʻāʻo i ka pā ili, hiki iā ʻoe ke hoʻomaka i ka calibrating.ʻO kekahi o nā ala maikaʻi loa e hana ai i kēia me ka hoʻohana ʻana i nā optic precision.E hoʻomaka ma ke kau ʻana i kahi palahalaha optical precision ma ka pā ili.E hōʻoia i ka hoʻonohonoho pono ʻana o ka palahalaha.

A laila, kau i kou lima ana a i ʻole ka mīkini ma luna o ka palahalaha optical precision.E hōʻoia i ka pae kūpono a paʻa ka lima ana a i ʻole ka mīkini.

E ana i ka palahalaha o ka papa honua ma ka nana ana i ka heluhelu ana ma kou lima ana a me ka mīkini.Inā loaʻa kekahi mau hewa, e hoʻoponopono i nā wāwae pae ʻana a hiki i ka loaʻa ʻana o kahi heluhelu lokahi.

Ka hopena

ʻO ka hōʻuluʻulu ʻana, ka hoʻāʻo ʻana, a me ka calibrating precision granite no nā mea hoʻonohonoho hoʻonohonoho nalu optical he hana paʻakikī, akā pono ia e hōʻoia i ka hāʻawi ʻana o ka hāmeʻa i nā ana pololei.Ma ka hahai ʻana i nā ʻanuʻu i hōʻike ʻia ma luna nei, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka calibrated o kāu papa papa pōhaku a mākaukau e hāʻawi i nā ana kūpono no nā mea pono a pau e pono ai kāu hāmeʻa hoʻonohonoho ʻana.

pōhaku pōhaku pololei34


Ka manawa hoʻouna: Dec-01-2023