Pehea e hōʻoia ai i ka pololei o ka hoʻonohonoho ʻana o ka base granite i nā lako semiconductor?

He mea kaulana ʻo Granite no ka hoʻokomo ʻana i ke kumu i nā lako semiconductor ma muli o kona kūpaʻa kiʻekiʻe, hoʻonui haʻahaʻa haʻahaʻa, a me nā waiwai dampening vibration maikaʻi loa.Eia naʻe, no ka hōʻoiaʻana i ka pololei a me ka hilinaʻi o ka hoʻokomoʻana, he mea nui e hahai i kahi papa kuhikuhi a me nā hana maikaʻi loa.

ʻO ka mea mua, he mea koʻikoʻi ke koho i ka granite kiʻekiʻe me ka paʻa paʻa a me nā haʻahaʻa haʻahaʻa o ke kaumaha kūloko.Mālama kēia i ka warping a i ʻole ka haki ʻana i ka wā o ka hoʻokomo ʻana.He mea nui hoʻi e hōʻoia i ka palahalaha o ka ʻili o ka granite a ʻaʻohe hemahema e hiki ke hoʻopilikia i ka pololei o nā mea hana.

Ma mua o ka hoʻokomoʻana, pono e hoʻomākaukau i kahi kahua hoʻonohonoho ma ka hoʻomaʻemaʻe a me ka hoʻohaʻahaʻaʻana i ka papahele.Pono e hoʻoneʻe ʻia nā ʻōpala a i ʻole nā ​​​​protrusions i mea e pale ai i ke kaomi ʻole ʻole i ke kumu, hiki ke hoʻololi i kona kūpaʻa.

I ka wā o ka hoʻokomo ʻana, pono ia e hoʻohana i nā mea hana pololei a me nā mea hana e hōʻoia i ka pae o ka granite a hoʻonohonoho pololei.Hoʻopili kēia me ka hoʻohana ʻana i kahi pae laser e nānā i nā ʻokoʻa a me kahi crane a forklift paha e hoʻoneʻe i ka granite i kahi me ke akahele.

Pono e hoʻopaʻa paʻa ʻia ke kumu i ka papahele e pale ai i ka neʻe ʻana, hiki ke hoʻopilikia i ka pololei o nā mea hana.Hiki ke hoʻokō ʻia kēia ma o ka hoʻohana ʻana i nā bolts a i ʻole adhesive, ma muli o nā koi hoʻonohonoho kikoʻī.

He mea koʻikoʻi hoʻi ka mālama mau ʻana a me ka nānā ʻana no ka hōʻoia ʻana i ka pololei a me ka paʻa o ka hoʻonohonoho kumu granite.Hoʻopili kēia i ka nānā ʻana i nā māwae a i ʻole nā ​​​​hōʻailona o ka ʻaʻahu a me ka hana ʻana i ka hoʻomaʻemaʻe maʻamau a me ka pae ʻana e like me ka mea e pono ai.

I ka hōʻuluʻulu ʻana, pono ka hoʻonohonoho pono ʻana o kahi kumu granite no ka mālama ʻana i ka pololei a me ka hilinaʻi o nā lako semiconductor.Pono kēia i ka hoʻomākaukau pono ʻana, nā mea waiwai maikaʻi, nā mea pono a me nā mea pono, a me ka mālama mau a me ka nānā ʻana e hōʻoia i ka paʻa a me ka pololei o ka hoʻonohonoho ʻana.

pōhaku pōhaku pololei38


Ka manawa hoʻouna: Mar-25-2024