He aha nā hewa maʻamau a me nā hoʻonā o ka base granite i nā lako semiconductor?

Hoʻohana maʻamau ka waihona Granite i nā lako semiconductor ma muli o kāna mau waiwai vibration dampening maikaʻi, kūpaʻa wela, a me ka coefficient haʻahaʻa o ka hoʻonui wela.Eia nō naʻe, e like me nā mea ʻē aʻe, hiki i nā granite ke hoʻomohala i nā hewa i hiki ke hoʻopilikia i ka hana o nā lako semiconductor.Ma kēia ʻatikala, e hōʻike mākou i kekahi o nā hewa maʻamau o ka base granite i nā lako semiconductor a hāʻawi i nā hoʻonā.

Hewa #1: Hoʻololi o ka ʻili

ʻO nā deformation o ka ʻili ka hewa maʻamau i ka base granite i nā lako semiconductor.Ke hoʻololi ʻia ke kumu granite i ka hoʻololi ʻana i ka mahana a i ʻole nā ​​ukana kaumaha, hiki iā ia ke hoʻomohala i nā deformations ʻili, e like me nā warps, twists, a me nā puʻu.Hiki i kēia mau deformation ke hoʻopilikia i ka alignment a me ka pololei o nā lako semiconductor.

Hoʻoponopono: Hoʻoponopono ʻili

Hiki i nā hoʻoponopono ʻili ke kōkua i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i nā deformation o ka ʻili ma ke kumu granite.ʻO ke kaʻina hana hoʻoponopono ʻo ia ka wili hou ʻana i ka ʻili o ke kumu granite e hoʻihoʻi i kona palahalaha a me ka maʻalahi.Pono e noʻonoʻo pono i ke koho ʻana i ka mea hana wili kūpono a me ka abrasive i hoʻohana ʻia e mālama pono i ka pololei.

Hewa #2: Nā māwae

Hiki ke ulu nā māwae ma ke kumu pōhaku ma muli o ke kaʻa uila wela, nā haʻahaʻa kaumaha, a me nā hewa machining.Hiki i kēia mau māwae ke alakaʻi i ka paʻa ʻole o ka hana a hoʻopilikia nui i ka pololei o nā lako semiconductor.

Pane: Hoʻopiha a hoʻoponopono

Hiki i ka hoʻopiha ʻana a me ka hoʻoponopono ʻana i nā māwae ke kōkua i ka hoʻihoʻi ʻana i ke kūpaʻa a me ka pololei o ke kumu granite.ʻO ke kaʻina hana hoʻoponopono e pili ana i ka hoʻopiha ʻana i ka māwae me kahi resin epoxy, a laila hoʻōla ʻia e hoʻihoʻi i ka ikaika o ka ʻili pōhaku.Hoʻopili hou ʻia ka ʻili i hoʻopaʻa ʻia e hoʻihoʻi i ka palahalaha a me ka maʻalahi.

Hewa #3: Delamination

ʻO ka Delamination ka wā e hoʻokaʻawale ai nā papa o ke kumu granite mai kekahi i kekahi, e hana ana i nā āpau i ʻike ʻia, nā ʻeke ea, a me nā kūlike ʻole i ka ʻili.Hiki mai kēia ma muli o ka hoʻopaʻa pono ʻole ʻana, ka paikikala wela, a me nā hewa machining.

Pane: Hoʻopaʻa a hoʻoponopono

ʻO ke kaʻina hana hoʻopaʻa a hoʻoponopono e pili ana i ka hoʻohana ʻana i ka epoxy a i ʻole ka polymer resins e hoʻopaʻa i nā ʻāpana granite delaminated.Ma hope o ka hoʻopaʻa ʻana i nā ʻāpana granite, e hoʻihoʻi hou ʻia ka ʻili i hoʻoponopono ʻia e hoʻihoʻi i ka palahalaha a me ka maʻalahi.Pono e nānā ʻia ka granite i hoʻopaʻa ʻia no nā āpau i koe a me nā ʻeke ea e hōʻoia i ka hoʻihoʻi hou ʻana o ke kumu granite i kona ikaika kumu.

ʻO ka hewa #4: Hoʻololi a me ka hoʻopaʻa ʻana

I kekahi manawa hiki i ke kumu granite ke hoʻomohala i nā pilikia e like me ka ʻeleʻele a me ka melemele, efflorescence, a me nā ʻeleʻele.Hiki i kēia ke kumu ma muli o ka hoʻokahe kemika a me ka hoʻomaʻemaʻe pono ʻole.

Hoʻoponopono: Hoʻomaʻemaʻe a mālama

ʻO ka hoʻomaʻemaʻe maʻamau a me ka hoʻomaʻemaʻe pono o ke kumu granite hiki ke pale i ka discoloration a me ka ʻili.Hoʻohana ʻia ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻomaʻemaʻe pH kūʻokoʻa a i ʻole maʻalahi.Pono ke kaʻina hana hoʻomaʻemaʻe e hahai i nā ʻōlelo a ka mea hana e pale aku i ka pōʻino o ka ʻili pōhaku.I ka hihia o nā ʻōpala paʻakikī, hiki ke hoʻohana ʻia kahi mea hoʻomaʻemaʻe granite kūikawā.

I ka hōʻuluʻulu ʻana, ʻo ke kumu granite kahi mea paʻa a hilinaʻi i hoʻohana nui ʻia i nā lako semiconductor.Eia nō naʻe, hiki ke hoʻomohala i nā hewa i ka manawa ma muli o ka hoʻololi ʻana i ka mahana, nā ukana kaumaha, a me nā hewa mīkini.Me ka mālama pono, hoʻomaʻemaʻe, a me ka hoʻoponopono ʻana, hiki ke hoʻihoʻi ʻia ke kumu granite, e hōʻoia ana i ka hana maikaʻi o nā lako semiconductor.

pōhaku pōhaku pololei42


Ka manawa hoʻouna: Mar-25-2024