Pehea e hoʻoponopono ai i ke ʻano o ke kumu pōhaku i hoʻopōʻino ʻia no ka hāmeʻa nānā LCD panel a hoʻoponopono hou i ka pololei?

ʻO Granite kekahi o nā mea kaulana loa i hoʻohana ʻia i ka hana ʻana i nā hāmeʻa nānā LCD panel.He mea paʻa, paʻa a me ka wela e hāʻawi i ka paʻa maikaʻi a me ka pololei.Eia nō naʻe, i ka wā lōʻihi, hiki ke pohō ke kumu granite o kahi mea nānā LCD panel ma muli o ka ʻaʻahu a me ka waimaka, ka hoʻohana maʻamau a i ʻole ka hopena pōʻino.

Inā pilikia ʻoe i kēia pilikia, mai hopohopo.Ma kēia ʻatikala, e alakaʻi mākou iā ʻoe ma ke kaʻina hana o ka hoʻoponopono ʻana i ke ʻano o kahi kumu granite i poino no kahi mea nānā LCD panel a hoʻoponopono hou i kona pololei.

Nā ʻanuʻu no ka hoʻoponopono ʻana i kahi Base Granite Poino no kahi hāmeʻa nānā ʻike Panel LCD:

KaʻAnuʻu Hana 1: Nānā i ka Poino
ʻO ka hana mua e nānā i ka nui o ka pōʻino.Inā liʻiliʻi ka pōʻino, e like me nā ʻōpala a i ʻole nā ​​ʻāpana liʻiliʻi, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono iā ʻoe iho.Eia nō naʻe, inā nui ka pōʻino, e like me nā ʻōpala hohonu a i ʻole nā ​​​​māwae, a laila pono ʻoe i ke kōkua ʻoihana.

KaʻAnuʻu Hana 2: E hoʻomaʻemaʻe i ka Granite Surface
A laila, hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili granite me ka lole palupalu a i ʻole ka sponge a me ka mea holoi maʻalahi.E hoʻomaʻemaʻe pono i ka ʻili e wehe i nā ʻāpana a pau o ke kopa a me ka lepo.E hoʻomaloʻo i ka ʻili me kahi lole palupalu a kāwele paha.

Pani 3: E noi i ka Epoxy Resin a i ʻole Granite Filler
No ka hoʻoponopono ʻana i nā ʻōpala liʻiliʻi a i ʻole nā ​​pōpoki, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka epoxy resin a i ʻole ka mea hoʻopiha granite.Hele mai kēia mau mea i nā kala like ʻole a hiki ke hoʻohana ʻia e hoʻopiha i ka wahi i hōʻino ʻia me ka ʻole o ke ʻano o ka granite.E hoʻopili wale i ka mea hoʻopihapiha e like me nā kuhikuhi a ka mea hana a ʻae iā ia e maloʻo loa.

KaʻAnuʻu Hana 4: Polani i ka Surface
I ka wā i maloʻo ai ka epoxy resin a i ʻole ka mea hoʻopiha granite, hiki iā ʻoe ke hoʻomaloʻo i ka ʻili me ka hoʻohana ʻana i kahi sandpaper fine-grit a i ʻole polishing pad.E hoʻohana i nā neʻe pōʻai a hoʻopili i ke kaomi like e loaʻa ai kahi ʻili laulima.

Nā ʻanuʻu no ka hoʻoponopono hou ʻana i ka pololei o kahi hāmeʻa nānā LCD Panel:

KaʻAnuʻu Hana 1: E nānā i ka pae
ʻO ka hana mua i ka hoʻoponopono hou ʻana i kahi hāmeʻa nānā LCD panel e nānā i ka pae.E hōʻoia i ka pae o ke kumu pōhaku ma ka hoʻohana ʻana i ka pae ʻuhane a i ʻole ka pae laser.Inā ʻaʻole i pae, e hoʻoponopono i ka hāmeʻa me ka hoʻohana ʻana i nā wili hoʻopalike a hiki i kona pae ʻana.

KaʻAnuʻu Hana 2: E nānā i ka ʻili o ke kau ʻana
A laila, e nānā i ka ʻili e kau ana o ka mea nānā LCD panel.Pono e maʻemaʻe, palahalaha a ʻaʻohe ʻōpala a lepo paha.Inā loaʻa kahi ʻōpala a lepo paha, e hoʻomaʻemaʻe me ka pulupulu palupalu a i ʻole ka lole.

KaʻAnuʻu Hana 3: E nānā i ka manaʻo o ka mea
E hōʻoia i ka nānā pono ʻana o ka hāmeʻa.Inā ʻaʻole i kālele ʻia, e hoʻoponopono i ka nānā ʻana me ka hoʻohana ʻana i nā mana manamana lima a maopopo a ʻoi ke kiʻi.

KaʻAnuʻu Hana 4: Calibrate ka Mea Hana
ʻO ka hope, e calibrate i ka mea hana ma ka hahai ʻana i nā ʻōlelo a ka mea hana.Hiki i kēia ke hoʻololi i ka ʻokoʻa, ka ʻōlinolino, a i ʻole nā ​​hoʻonohonoho ʻē aʻe.

I ka hopena, ʻo ka hoʻoponopono ʻana i ke ʻano o kahi kumu pōhaku pohō no kahi mea nānā LCD panel a me ka hoʻoponopono hou ʻana i kona pololei he hana maʻalahi a pololei.Inā mālama ʻoe i kāu hāmeʻa a hahai i kēia mau ʻanuʻu, pono ia e hoʻomau i ka hāʻawi ʻana i nā hopena pololei a hilinaʻi no nā makahiki e hiki mai ana.

23


Ka manawa hoʻouna: Oct-24-2023