Pehea e hoʻoponopono ai i ke ʻano o ke kumu pōhaku i hoʻopōʻino ʻia no ka mīkini hana Precision a hoʻoponopono hou i ka pololei?

Ua ʻike ʻia ʻo Granite no kona kūpaʻa a me ka ikaika, akā hiki i kēia mea paʻa ke pilikia i ka pōʻino i ka manawa.Ina ua poino ke kumu granite o ka mea hana pono, pono e hooponopono ia mea i mea e pili ole ai ka pololei o ka mea hana.Eia kekahi mau ʻanuʻu no ka hoʻoponopono ʻana i ke ʻano o ke kumu pōhaku pohō a hoʻoponopono hou i ka pololei.

KaʻAnuʻu Hana 1: E loiloi i ka nui o ka pōʻino - Ma muli o ka nui o ka pōʻino, hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono iā ʻoe iho i ke kumu granite, a i ʻole pono ʻoe e kelepona i kahi loea.Hiki ke hoʻoponopono ʻia nā ʻōpala liʻiliʻi me kahi pūhui poli polū, ʻoiai ʻoi aku ka nui o nā ʻōpala a i ʻole nā ​​māwae e pono ai ka hoʻoponopono ʻoihana.

KaʻAnuʻu Hana 2: E hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili pōhaku - Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka hoʻoponopono ʻana, e hoʻomaʻemaʻe pono i ka ʻili o ka granite me kahi hoʻonā kopa maʻemaʻe a me kahi lole ʻoluʻolu a i ʻole ka huʻi.E hōʻoia i ka wehe ʻana i ka lepo, ka lepo, a me nā ʻōpala, no ka mea hiki ke hoʻopilikia i ka hana hoʻoponopono.

KaʻAnuʻu Hana 3: E hoʻopiha i nā ʻāpana a i ʻole nā ​​māwae - Inā loaʻa nā ʻāpana a i ʻole nā ​​māwae i loko o ka granite, ʻo ka hoʻopiha ʻana iā lākou ka hana aʻe.E hoʻohana i ka resin epoxy e like me ke kala o ka granite e hoʻopiha i nā ʻāpana a i ʻole nā ​​māwae.E hoʻopili i ka resin me kahi spatula liʻiliʻi a i ʻole ka pahi putty, e hoʻomaʻemaʻe pono i nā wahi i poino.E ʻae i ka epoxy e maloʻo loa ma mua o ka hele ʻana i ka pae aʻe.

KaʻAnuʻu Hana 4: Hoʻolima i lalo i nā wahi i hoʻoponopono ʻia - Ke maloʻo loa ka epoxy, e hoʻohana i ka pepa ʻeleʻele maikaʻi e hoʻoneʻe i nā wahi i hoʻoponopono ʻia a maloʻo lākou me ka ʻili o ka granite.E hoʻohana i nā neʻe mālie a pōʻai e pale i ka hana ʻana i nā ʻōpala a i ʻole like ʻole.

KaʻAnuʻu Hana 5: Polani i ka ʻili pōhaku - No ka hoʻihoʻi ʻana i ka ʻālohilohi a me ka luster o ka granite, e hoʻohana i kahi pūhui poli pōhaku.E hoʻopili i kahi mea liʻiliʻi o ka mea hui i kahi lole palupalu a i ʻole i ka pā pale a hamo i ka ʻili o ka granite me nā neʻe pōʻai.E hoʻomau i ka hoʻopā ʻana a hiki i ka ʻālohilohi o ka ʻili a pau.

KaʻAnuʻu Hana 6: Hoʻoponopono hou i ka pololei - Ma hope o ka hoʻoponopono ʻana i ka base granite i hōʻino ʻia, he mea koʻikoʻi ia e hoʻoponopono hou i ka pololei o ka mīkini hoʻoponopono pololei.Hoʻopili kēia i ka holo ʻana i nā hoʻokolohua e hōʻoia i ka hana pololei ʻana o ka hāmeʻa a hana i nā hoʻoponopono pono.

I ka hopena, he mea nui ka hoʻoponopono ʻana i ke ʻano o ka base granite i hoʻopau ʻia no nā mea hana pono e hōʻoia ai ʻaʻole pili ka pololei.Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻanuʻu maʻalahi, hiki iā ʻoe ke hoʻihoʻi i ka ʻili granite i kona ʻano mua a hōʻoia i ka hoʻomau ʻana o ka mīkini me ka pololei.E hoʻomanaʻo e hoʻohana makaʻala i ka wā e hoʻāʻo ai e hoʻoponopono i ka granite a e ʻimi i ke kōkua ʻoihana inā maopopo ʻole ʻoe i ka mea e hana ai.

18


Ka manawa hoʻouna: Nov-27-2023