Pehea e hoʻohana ai a mālama i ka ea ea granite no nā huahana Positioning device

Hoʻohana nui ʻia nā bearing ea Granite i nā mea hoʻonoho kiʻekiʻe ma muli o ko lākou kiʻekiʻe kiʻekiʻe, rigidity, a me ka paʻa.Hāʻawi lākou i kahi koho kūʻokoʻa i nā ʻōnaehana halihali kuʻuna, e hōʻemi ana i ka friction a me ka ʻaʻahu.No ka hana maikaʻi loa, pono ia e hoʻohana a mālama pono i nā bearings ea granite.

Ke hoʻohana nei i ka Granite Air Bearings

1. Ka lawelawe ana

He palupalu nā ʻea ea Granite a pono e mālama pono i ka wā e lawelawe ai.E mālama iā lākou me nā lima maʻemaʻe, a pale aku i ka pili ʻana me nā ʻili paʻa, nā ʻōpala, a me nā manamana lima.E mālama iā lākou ma kahi maʻemaʻe a me ka lepo ʻole.

2. Ke kau ana

I ke kau ʻana i nā bearing ea granite, e hoʻopaʻa pono i ka ʻili a hoʻopaʻa pono ʻia.E kau i ka ea pōhaku pōhaku ma luna o nā papa hoʻonaʻauao.E hoʻohana i nā wili a me nā bolts kiʻekiʻe e hoʻopaʻa paʻa i ka ea pōhaku pōhaku.

3. Nā Kūlana Hana

E hōʻoia i nā kūlana hana i loko o ka laulā i manaʻo ʻia.Pono e kūlike ka mahana hana a me ka haʻahaʻa, a pale i ka haʻalulu nui.

Ka mālama ʻana i nā ʻea ea Granite

1. Hoomaemae

E like me nā huahana kikoʻī, pono e hoʻomaʻemaʻe pono ʻia nā bearing ea granite.E hoʻohana i ka lole maʻemaʻe, ʻaʻohe ʻōpala, a me ka lint-free e holoi i nā ʻili o ka ea.E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻoheheʻe, a mai hoʻopili i ke kaomi i ka wā hoʻomaʻemaʻe.

2. E pale i ka overloading

Hiki i ka hoʻouka nui ʻana ke hoʻoulu i ke koʻikoʻi nui ma luna o nā bearings ea granite, ka hopena i ka pōʻino a i ʻole ka hōʻemi ʻana i ka pololei.E mālama mau i ka hoʻouka ʻana i loko o nā palena i ʻōlelo ʻia.

3. E pale i ka hoʻohaumia

Pono nā ʻea ea i ka ea maʻemaʻe i kā lākou hana.Hiki i nā ʻāpana lepo liʻiliʻi a me nā mea haumia ʻē aʻe ke hoʻopilikia i ko lākou pololei a me ka hana.E mālama i kahi maʻemaʻe a me ka lepo ʻole no ka hana maikaʻi loa.

4. Lubrication

Hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i nā lubricants i nā ʻea ea.ʻO ka papa ea kūlohelohe ma waena o nā bearing ea granite e hōʻoia i ka hana friction-free.Hiki i nā lubricants ke hoʻopōʻino i ka ʻili o ka ea.

I ka hopena, ʻo nā mea ea ea granite he mea hilinaʻi a pololei hoʻi nā mea hoʻonohonoho, akā pono lākou i ka mālama pono ʻana a me ka mālama pono e hoʻokō i kā lākou hana.Ma ka hahai ʻana i nā alakaʻi, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka hana maikaʻi ʻana o kāu mau ea ea a mālama i ko lākou pololei i ko lākou ola ʻana.

17


Ka manawa hoʻouna: Nov-14-2023